Renovatie

Benieuwd naar onze renovatiewerken?

Building Support heeft de kennis en ervaring om uw verouderde pand weer in oude glorie te herstellen. Voor sloopwerk en reparaties aan het casco, het binnenwerk, het dak en/of de gevel beschikt Building Support over vakbekwame handen. Ons scherpe oog voor behoud van unieke details en profileringen zorgen voor het fraaist mogelijke eindresultaat. Building Support: totaalrenovatie voor een nette prijs.

Renovatie werkzaamheden aan nieuwbouwwoning

Gaat u voor volledige renovatie van een oude woning? Bij de uitvoering van renovatiewerkzaamheden hechten wij veel waarde aan goed overleg. Hierdoor weten wij de overlast voor bewoners of werknemers in het pand binnen aanvaardbare grenzen te houden. Wij houden de doorlooptijd zo kort mogelijk en zien erop toe dat iedere schakel in de keten op tijd zijn werk doet. Building Support is daarom de ideale partner voor oude huizen renoveren.

Volledige renovatie

Wanneer ons team van vaklieden uw pand verlaat, voldoet het weer aan alle hedendaagse veiligheidseisen en is het voorzien van moderne woon- of werkkwaliteit. Kiest u voor Building Support dan kiest u voor beheersing van alle elementen die een rol spelen bij een renovatie.

Oud huis laten renoveren

Building Support wordt vaak ingeschakeld voor het renoveren van oude herenhuizen. Bent u ook benieuwd naar de kosten voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van woning renovatie.