Over Building Support

Bouwen aan tevreden relaties

Building Support uit Volendam is een traditionele aannemer die zich de afgelopen decennia heeftder gespecialiseerd in het uitvoeren van funderingsherstel en in inpandige kelderbouw. Building Support is een flexibele organisatie met korte lijnen die goed uitgerust zijn om de meest uiteenlopende projecten te kunnen uitvoeren. Hierin ligt de focus de op de Amsterdamse markt.

Scherpe prijzen en oog voor detail

Door scherpe offertes, overzichtelijke begrotingen, gedetailleerde planningen én de capaciteit voor het maken van werktekeningen onderscheid aannemersbedrijf Building Support zich van zijn concurrenten. Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze werkprocessen. Een perfecte samenwerking met constructeurs, architecten en gemeentelijke instanties is hierin essentieel.

Nieuwe technieken, traditionele bouw

Building Support combineert de nieuwste technieken met traditionele bouwwijzen. Om dit kracht bij te zetten is Building Support een erkend leerbedrijf en voegen wij graag nieuw talent toe aan ons ervaren team.

Maak vrijblijvend kennis met Building Support en neem contact met ons op!

Building Support is een flexibele organisatie met korte lijnen die goed uitgerust zijn om de meest uiteenlopende projecten te kunnen uitvoeren. Onze ervaring in zowel funderingsherstel, renovatie, nieuwbouw en verbouw zorgt er voor dat ons kennisniveau van de organisatie up tot date blijft.

De nieuwste technieken worden verbonden met traditionele bouwwijzen. Om dit kracht bij te zetten is Building Support een erkend leerbedrijf.