Over Building Support

Bouwen aan tevreden relaties

Building Support is een traditionele aannemer die zich in der loop der jaren gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van funderingsherstel en in inpandige kelderbouw. Hierin ligt de focus de op de Amsterdamse markt.

Door scherpe offerte, overzichtelijke begrotingen, gedetailleerde planningen en de capaciteit voor het maken van werktekeningen onderscheid Building Support zich van zijn concurrenten.

Om dit vast te houden zijn wij continue bezig om de processen te verbeteren. Goed samenwerking met constructeurs, architecten en gemeentelijke instanties is hiervoor essentieel.

Building Support is een flexibele organisatie met korte lijnen die goed uitgerust zijn om de meest uiteenlopende projecten te kunnen uitvoeren. Onze ervaring in zowel funderingsherstel, renovatie, nieuwbouw en verbouw zorgt er voor dat ons kennisniveau van de organisatie up tot date blijft.

De nieuwste technieken worden verbonden met traditionele bouwwijzen. Om dit kracht bij te zetten is Building Support een erkend leerbedrijf.