Over ons

Building Support is uw complete bouwpartner voor elke opdracht in funderingsherstel, nieuwbouw, aan- en verbouw of renovatie. Van particuliere aanvragen tot grootschalige bouwprojecten. Naast beproefde bouwkwaliteit is een klantgerichte ondersteuning ons handelsmerk. Vanaf de haalbaarheidstudies, bouwaanvraag en het teken- en rekenwerk tot en met de uiteindelijke realisering bieden we al 20 jaar alle kennis onder één dak.

Met onze compacte organisatie zijn we snel en flexibel in de uitvoering en kunnen we gemakkelijk inspelen op mogelijkheden om slim samen te werken. Product- en procesinnovaties volgen we nauwgezet en kunnen we waar wenselijk voor u toepassen. De verschillende specialismen worden uitgevoerd door onze vaste teams van onderaannemers met vertrouwde en bewezen kwaliteit. Met de regie stevig in handen ontzorgen we u van alle bedrijvigheid die elk bouwproject kenmerkt.

Building Support Volendam is opgericht in 1991 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een middelgroot bouwbedrijf. De naam Building Support geeft aan dat we meer willen doen voor onze opdrachtgevers dan alleen bouwen. Tegemoet komen aan wensen en intensief samenwerken zijn aspecten waar we sterk op inzetten. Een blik op onze gerealiseerde projecten toont dat die klantvriendelijke benadering meer mogelijk maakt. Een goed voorbeeld is de villa voor Jan Smit, waar tot in detail aan wensen is voldaan. Maar diezelfde betrokkenheid geldt voor al onze opdrachtgevers, ook voor u. Samen met u willen we het onderscheid maken als toegewijd bouwer.

We ondersteunen uw (ver)bouwplannen vanaf de bouwaanvraag, het haalbaarheidsonderzoek, de energie- en prestatieberekeningen en de constructieberekeningen tot aan de oplevering en de nazorg. Voor specialistische werkzaamheden beschikken we over een eigen machinale werkplaats die meerwaarde levert. Onze deskundigheid, onze ervaring, onze methodische werkwijze en onze bevlogenheid zijn al twintig jaar een succesformule voor hoogstaande kwaliteit, terug te zien in onze gerealiseerde projecten.

Contact opnemen