Kelder oude woning

Het renoveren van kelder oude woning?

Building Support heeft de kennis en ervaring om uw verouderde pand weer in oude glorie te herstellen. Voor sloopwerk en reparaties aan het casco, het binnenwerk, het dak, de gevel en natuurlijk de kelder, beschikt Building Support over vakbekwame handen. Ons scherpe oog voor behoud van unieke details en profileringen zorgen voor het fraaist mogelijke eindresultaat. Building Support: kwaliteit in totaalrenovatie voor een nette prijs.

Building Support is uw aannemer voor het herstellen van uw kelder

Heeft u lekkage gehad in de kelder? Dan is Building Support er altijd om u te helpen. Building Support is namelijk specialist in fundering en kelderherstel. Het herstellen van uw kelder is voor ons dagelijkse routine.

Bij de uitvoering van renovatiewerkzaamheden hechten wij veel waarde aan goed overleg. Hierdoor weten wij de overlast voor bewoners of werknemers in het pand binnen aanvaardbare grenzen te houden. Wij houden de doorlooptijd zo kort mogelijk en zien erop toe dat iedere schakel in de keten op tijd zijn werk doet. Building Support is daarom de ideale partner voor uw kelder werkzaamheden.

Kelder realiseren

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een nieuwe kelder onder uw pand wil realiseren. Ook dat kan! Wanneer ons team van vaklieden uw pand verlaat, voldoet het aan alle hedendaagse veiligheidseisen en is het voorzien van moderne woon- of werkkwaliteit. Kiest u voor Building Support dan kiest u voor beheersing van alle elementen die een rol spelen bij een renovatie.

Kelder oude woning

Building Support wordt vaak ingeschakeld voor het renoveren van oude herenhuizen. Bijvoorbeeld voor het herstellen van een kelder in een oude woning. Bent u ook benieuwd naar de kosten voor het realiseren of renoveren van een kelder? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!