Aanbouw

Ruimte doet leven. Uw woning uitbreiden door een aanbouw te laten plaatsen is dan ook iets waar u zeer veel plezier aan zult beleven. U heeft ineens meer lichtinval en ruimte voor een nieuwe inrichting. Building Support is een erkend bouwbedrijf waarbij de aanbouw van uw huis in de beste handen is.

Wat kost een aanbouw?

Building Support voert al jarenlang met veel plezier aan- en verbouw opdrachten uit in opdracht van particulieren en bedrijven. Doordat we rechtstreeks met u aan tafel zitten, maakt u direct gebruik van onze praktische inzichten en adviezen, bieden we een vriendelijke begroting en een realistische planning. We zijn experts waar het gaat om invulling van individuele wensen, esthetische schoonheid, bouwen met gevoel voor de locatie en werken volgens kwaliteitsprincipes. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd: van eerste contact tot de sleutelklare oplevering.

Benieuwd naar de kosten voor een aanbouw?

Wanneer u uw woning wilt uitbouwen, is het van belang dat u een betrouwbare partner kiest. Door scherpe offertes, overzichtelijke begrotingen, gedetailleerde planningen en de capaciteit voor het maken van werktekeningen onderscheid aannemersbedrijf Building Support zich van zijn concurrenten.

Vrijblijvend advies over uitbouw huis?

Building Support is uw ideale partner bij de uitbouw van uw woning. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de kosten van een aanbouw.