Aan- en verbouw

Aanbouw laten maken

Na een verbouwing of renovatie kunt u weer voor jaren genieten van uw woning. U heeft ineens meer lichtinval en ruimte voor een nieuwe inrichting. Building Support is een erkend bouwbedrijf waarbij de aanbouw van uw huis in de beste handen is. Oriƫnteert u op een aanbouw of verbouwing van uw woning, dan adviseren wij u graag geheel vrijblijvend.

Wat kost een uitbouw?

Building Support voert al jarenlang met veel plezier aan- en verbouw opdrachten uit in opdracht van particulieren en bedrijven. Doordat we rechtstreeks met u aan tafel zitten, maakt u direct gebruik van onze praktische inzichten en adviezen, bieden we een vriendelijke begroting en een realistische planning. We zijn experts waar het gaat om invulling van individuele wensen, esthetische schoonheid, bouwen met gevoel voor de locatie en werken volgens kwaliteitsprincipes. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd: van eerste contact tot de sleutelklare oplevering.

Benieuwd naar de kosten voor een uitbouw?

Wanneer u uw woning wilt uitbouwen, is het van belang dat u een betrouwbare partner kiest. Door scherpe offertes, overzichtelijke begrotingen, gedetailleerde planningen en de capaciteit voor het maken van werktekeningen onderscheid aannemersbedrijf Building Support zich van zijn concurrenten. Building Support is dan uw ideale partner bij de uitbouw van uw woning!